English gyogyir11.hu vakok és gyengénlátók számára is olvasható verziója.
Tájékoztatás rendelés helyének megváltozásáról!: A Vahot utcai ultrahang rendelés átmenetileg a Fehérvári út 12-be költözött. A rendelés ideje változatlan maradt.     Közérdekű közlemény!: Betegeinktől több jelzés is érkezett, hogy telefonon a „Szakrendelőbe”soron kívüli vizsgálatot ajánlottak fel számukra. Ez félrevezetés, ilyen a Szakrendelő részéről nem történt.        Tájékoztató: A Laboratórium 2015. március 30-tól érvényes működési rendjéről     Új fájdalomcsillapítási eljárás: GUNA bioterápia    Laboratórium működési rend változás!: Részletes információkért kérjük kattintson ide!   
Személyesen: XI. ker Fehérvári út 12.
Telefonon: +36 1 279 21-11
E-MAIL (24 órán belül válaszolunk)
Betegelégedettségi kérdőív

Egészségpénztárak

Tisztelt Pácienseink!


A jelenlegi magyar egészségügyi rendszer egyre jelentősebb résztvevői az egészségpénztárak.

A Szent Kristóf Szakrendelő Nonprofit Kft ezt felismerve a mai magyar egészségügyben ritkaságnak számító, európai színvonalú körülményeivel, magas szintű ellátásával az egészségpénztári tagoknak is rendelkezésére áll. A korszerű környezethez korszerű szemlélet és folyamatosan megújuló műszerpark is tartozik. A rendelőintézet Újbuda teljes lakosságának olyan járóbeteg szakellátást kínál, amely bárhol megállja a helyét Európában.


Az egészségpénztárak a rendszeresen fizetendő tagdíjból tagjaik számára különböző egészségügyi szolgáltatásokat téríthetnek meg, pl.: gyógyszer, gyógyhatású készítmény (patikából), gyógyászati segédeszköz, sport-, gyógy- és rekreációs üdülés (egészségügyi szolgáltatás igénybevételével), különböző egészségügyi szolgáltatások, amelyeket a TB nem vagy csak részben finanszíroz (azaz a beteg készpénzzel fizet és nem TB kártyával), s e szolgáltatásokat a vele szerződéses kapcsolatban álló egészségügyi szolgáltató útján nyújthatja. A szerződés alapján a vásárlás készpénzzel történik, a termék/szolgáltatás ellenértékét a pénztártag kifizeti és az egészségpénztár az adott összeget a pénztártag számára a készpénzfizetési számla ellenében utólag téríti meg.

 A Szent Kristóf Szakrendelő Nonprofit Kft szolgáltatóként jelenleg az alábbi egészségpénztárakkal áll szerződéses jogviszonyban:

Budai Egészségpénztár
1115 Budapest Bogyó u.8.

MKB Egészségpénztár
1056 Budapest Váci u. 38.

UNIQA Egészségpénztár
1023 Budapest Frankel Leó út 45.

Generali Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
1066 Budapest Teréz krt. 42-44.

ERSTE - Harmónia Egészségpénztár
1013 Budapest Krisztina krt.32.

 


 

Szeretettel várjuk egészségpénztári tagsággal rendelkező pácienseinket is!