English gyogyir11.hu vakok és gyengénlátók számára is olvasható verziója.
Tájékoztatás rendelés helyének megváltozásáról!: A Vahot utcai ultrahang rendelés átmenetileg a Fehérvári út 12-be költözött. A rendelés ideje változatlan maradt.     Közérdekű közlemény!: Betegeinktől több jelzés is érkezett, hogy telefonon a „Szakrendelőbe”soron kívüli vizsgálatot ajánlottak fel számukra. Ez félrevezetés, ilyen a Szakrendelő részéről nem történt.        Tájékoztató: A Laboratórium 2015. március 30-tól érvényes működési rendjéről     Új fájdalomcsillapítási eljárás: GUNA bioterápia    Laboratórium működési rend változás!: Részletes információkért kérjük kattintson ide!   
Személyesen: XI. ker Fehérvári út 12.
Telefonon: +36 1 279 21-11
E-MAIL (24 órán belül válaszolunk)
Betegelégedettségi kérdőív

Baba masszázs

Thai baba és gyermek masszázs

 

Oktató: Botka Istvánné       Tel:06/20/592 8397

 

A kurzus helyszíne:

Szent Kristóf Szakrendelő Nonprofit Kft. II. számú Védőnői Szolgálat,

Budapest XI. Vahot u. 1.

 

A kurzus ára:

Normál babamasszázs 6.000,- Ft/kurzus (1 kurzus 3 alkalom)
Thai babamasszázs: 10.000,- Ft/ kurzus (1 kurzus 5 alkalom)

 

 

A babamasszázs évezredes hagyományokra épülő, a világ számos országában jelen lévő szeretetteljes érintési forma, melynek a babára és a szülőre gyakorolt hatásai felbecsülhetetlen értékű. Ez több mint egy masszázs. Erősíti az immunrendszert, elősegíti a mozgásfejlődést, alvászavarok esetén különösen hatásos, mozgósítja a baba természetes öngyógyító erejét. Segíti az anyatejes táplálást, enyhíti, illetve megszünteti a hasfájást, elősegíti a baba testi-lelki fejlődését.

 

A masszírozás szülők általi megtanulása és rendszeres használata jótékonyan hat a szülők-gyerek kapcsolatra is, meghitt pillanatokat ajándékozva a családnak. A thai masszázs értékes idő, melyet a gyermekével  tölthet.

 

A módszert oklevéllel rendelkező képesített oktatók mutatják be és tanítják meg az alapfogásokat a szülők számára egy három illetve öt alkalomból álló tanfolyam keretein belül.